ΔΩΡΕΑΝ PARKING για τους πελάτες μας (για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ενεχυροδανειστήριο Αθηνών
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ενεχυροδανειστήριο Αθηνών | Χολαργός

 

 
 
Το ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΑΣ ξεκίνησε να λειτουργεί το 1985 και έλαβε επίσημη κρατική άδεια, σε μια εποχή που οι άδειες ήταν ελάχιστες και δίνονταν ύστερα από αυστηρούς ελέγχους.

Στο Ενεχυροδανειστήριο Αθήνας, εξυπηρετούμε πελάτες από τον Χολαργό & με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση, δίνουμε τις καλύτερες τιμές για αγορά χρυσού ή ενεχυρίαση, αγορά χρυσών κοσμημάτων - χρυσών συλλεκτικών νομισμάτων, σε όλη την αγορά, πολύτιμων λίθων και διαμαντιών πραγματοποιείται με το μέγιστο όφελος για εσάς.

Με αυτό τον τρόπο έχουμε καταφέρει να μετράμε πάνω από αρκετές χιλιάδες συναλλαγών αγοράς και ενεχυρίασης, με χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες από τον Χολαργό που γνώρισαν την επαγγελματική διάσταση του αξιόπιστου ενεχυροδανεισμού.

Οι βασικές αρχές που έχουμε σαν ενεχυροδανειστήριο Αθήνας εδώ και πάνω από 30 χρόνια, είναι να σας δίνουμε:
Την υψηλότερη δυνατή τιμή της αγοράς ή ενεχυρίασης, από όλα τα Ενεχυροδανειστήρια τόσο στον Χολαργό όσο και σε όλη την Αττική.

Απόλυτη ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ – ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ με ελέγχους ποιότητας σε κάθε στάδιο της συναλλαγής.
Όλοι μας θέλουμε σε κάθε συναλλαγή να επιτυγχάνουμε την καλύτερη προς το συμφέρον μας συναλλαγή. Με αυτό σαν γνώμονα, το Ενεχυροδανειστήριο μας στους πελάτες μας από τον Χολαργό δίνει πάντα τις καλύτερες τιμές στην αγορά και ενεχυρίαση με άμεσα μετρητά για:

 
 
 

Πιστοποιημένο μέλος του GIA Alumni Association

 

 
Το Ενεχυροδανειστήριο Αθήνας διαθέτει διαμαντολόγο με πτυχίο GIA Diamond Grading, το οποίο τον καθιστά τον πλέον ειδικό στην ορθή εκτίμηση των πολύτιμων διαμαντιών σας.
 
 
 
 
 

Ασφάλεια & Διαφάνεια Συναλλαγών

 

 
Στο Ενεχυροδανειστήριο Αθήνας η εκτίμηση των αντικειμένων σας γίνεται πάντα παρουσία σας από το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας.
Σε κάθε μας συναλλαγή λαμβάνετε πάντα τα απαραίτητα παραστατικά.
Με αυτό τον τρόπο και σε συνδυασμό με τις υψηλότερες τιμές της αγοράς, το Ενεχυροδανειστήριο Αθήνας χτίζει μία σχέση εμπιστοσύνης και έχει καταφέρει εδώ και πάνω από 30 χρόνια να έχει χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες.